„Superproste gotowanie. Nie więcej niż 6 składników” to książka dla tych,którzy uwielbiają łatwo i tanio coś ugotować. Jest to pozycja warte polecenia,gdyż z jej pomocą zostanie przygotowana nie jedna przekąska czy proste danie.Oryginalność i wspaniałe smaki kuchni śródziemnomorskiej zamknięte w jednej książce…

Mnóstwo przepisów, bardzo prostych w wykonaniu i zawierających nie więcej niż 6 składników. Od przystawek aż po słodkości, przez makarony, zupy, drugie dania z mięsa i ryb, nie wspominając już o pizzy i innych słonych wypiekach.

W książce zawarte są ważne wskazówki oraz techniki przygotowania potraw.Dodatkowo dołączone są piękne, kolorowe ilustracje, które ułatwiają zrozumienie przepisu. Przy każdym przepisie jest podany czas przygotowania, przyprawy do wykorzystania oraz na ile osób przygotowujemy danie.

W „Superprostym gotowaniu” oprócz ciekawych przepisów znajdziemy trafne porady jak podawać potrawę dysponując małą ilością czasu. W książce znajdziemy coś na późne śniadanie, szybką przekąskę, coś lekkiego na ząb, danie na co dzień i desery.

Polecam „Superproste gotowanie” , bo są to wspaniała skarbnica różnych przepisów wraz z technikami przygotowania. Superproste gotowanie oznacza używanie niewielu, ale za to właściwych produktów. Oznacza także ograniczanie marnotrawstwa i oszczędzanie czasu. Prosta kuchnia to pewna filozofia życia,która przede wszystkim czyni je lepszym.

zobacz

zajrzyj do książki

Informacje techniczne

Tytuł: Superproste gotowanie. Nie więcej niż 6 składników

Autorzy: praca zbiorowa

Tłumaczenie: Jan Nowak

Format: 215×265 mm

Ilość stron: 416

Oprawa: twarda z obwolutą, kolorowe zdjęcia

Data wydania: 2017

ISBN: 978-83-7971-807-8